info@maremarko.si
FOLLOW ME ON INSTAGRAM
Išči

Hrustljavi losos

Hrustljavi losos je okusna ribja jed pripravljena v trenutku. Idealen recept za navdušiti vaše goste z minimalnim naporom!

Filet lososa kuhamo v pečici, prekritega s hrustljavo panaturo in zelišči.

Kot priloga je idealen pečenen krompir ali sveža solata!

 

Hrustljavi losos
Votes: 1
Rating: 2
You:
Rate this recipe!
Print
    Porcije za Čas priprave
    4 osebe 15 min
    Čas kuhanja
    20 min
    Porcije za Čas priprave
    4 osebe 15 min
    Čas kuhanja
    20 min
    Hrustljavi losos
    Votes: 1
    Rating: 2
    You:
    Rate this recipe!
    Print
      Porcije za Čas priprave
      4 osebe 15 min
      Čas kuhanja
      20 min
      Porcije za Čas priprave
      4 osebe 15 min
      Čas kuhanja
      20 min
      Sestavine
      Porcije za: osebe
      Priprava

      Losos položimo na pekač, obloženega s peki papirjem. Rezine kruha razrežemo na kockice in jih zmešamo v mešalniku skupaj z aromatičnimi zelišči, lupino polovice limone, oljem, soljo in poprom. Vse skupaj bolj na grobo zdrobimo, tako da ne dobimo preveč finih drobtin. Pokrijemo z drobtinami lososa ter z vse skupaj še malo kompaktiramo. V vročo pečico postavite na 180 stopinj za 20-25 minut (odvisno od velikosti kosov). Postrezite takoj pečeno.