info@maremarko.si
FOLLOW ME ON INSTAGRAM
Išči

Rep grdobine na žaru

Grdobina ali spaka na žaru je okusen in preprost recept, ki zahteva le zelo malo sestavin.

 

Rep grdobine na žaru
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Print
    Porcije za Čas priprave
    4 osebi 10 min
    Čas kuhanja Passive Time
    12 min 6 h
    Porcije za Čas priprave
    4 osebi 10 min
    Čas kuhanja Passive Time
    12 min 6 h
    Rep grdobine na žaru
    Votes: 0
    Rating: 0
    You:
    Rate this recipe!
    Print
      Porcije za Čas priprave
      4 osebi 10 min
      Čas kuhanja Passive Time
      12 min 6 h
      Porcije za Čas priprave
      4 osebi 10 min
      Čas kuhanja Passive Time
      12 min 6 h
      Sestavine
      Porcije za: osebi
      Priprava

      Najprej pripravite panaturo: kruh zrežite na kockice in ga vstavite v mešalnik. Dodajte ekstra deviško oljčno olje, sol, poper, timijanove liste in naribano limonino lupino, da dobite grobo konsistenco. Nato vzemite rep ribe, predhodno očiščen in odstranite osrednjo hrbtenično kost. Namastite pladenj z olivnim oljem, postavite ribo v pladenj in jih pokrijte s panuro. Pecite ribe v predogreti pečici, segreti na 180 stopinj približno 15 minut ali dokler skorja ne pozlati lepo.