info@maremarko.si
FOLLOW ME ON INSTAGRAM
Išči

Gratiniran jastog

Zagotovo recept za posebne priložnosti, pripravljen v zelo kratkem času.
Gratiniran jastog ima zelo pomemben visualen impakt, je odličnega okusa in prav tako zelo hitre priprave.

 

Gratiniran jastog
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Print
    Porcije za Čas priprave
    2 osebe 30 min
    Čas kuhanja
    19 min
    Porcije za Čas priprave
    2 osebe 30 min
    Čas kuhanja
    19 min
    Gratiniran jastog
    Votes: 0
    Rating: 0
    You:
    Rate this recipe!
    Print
      Porcije za Čas priprave
      2 osebe 30 min
      Čas kuhanja
      19 min
      Porcije za Čas priprave
      2 osebe 30 min
      Čas kuhanja
      19 min
      Sestavine
      Porcije za: osebe
      Priprava

      V skledo nalijemo drobtine, peteršilj in zmleti česen, ščepec soli in popra ter naribanega ingverja. Zmešamo z dodajanjem malo olja.

      Operemo jastoge in jih razrežemo na polovico po dolžini, položimo jih v ponev z malo olja na dnu.

      Mešanico krušnih drobtin zmešamo z oljem ter nanesemo po površini jastogov in pečemo pri 200° približno 15 minut ali dokler na površini ni vidna lepa zlata skorja.

      Pečene in hrustljave jastoge posipamo z naribano limono, ki okrepi okus raka.
      Ne ostane nam drugega kot servirati. Dober tek!